Kies uw Tubantia studenten abonnement

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

4 ,72 per week 50% korting
VERNIEUWD
Meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

3 ,11 per week 50% korting
VERNIEUWD

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen

2 ,42 per week 50% korting
VERNIEUWD

Veelgestelde vragen

Kan ik Tubantia meteen lezen?

Ja, u kunt na uw aanvraag van uw Tubantia-abonnement meteen inloggen in de nieuwsapp en alle Premiumartikelen lezen. De toegang tot de digitale krant volgt een paar dagen later. De papieren krant ontvangt u ongeveer een week na aanvraag (of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen).

Hoelang kan ik profiteren van de actieprijs?

Dat is afhankelijk van de kortingsperiode die u kiest. Bij de langste kortingsperiode krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van de actieprijs. Na de kortingsperiode gaat het abonnement over in het reguliere tarief en is per maand opzegbaar.

Wat betaal ik na de kortingsperiode?

Na de kortingsperiode gelden onderstaande reguliere tarieven en is het Tubantia-abonnement maandelijks opzegbaar.


Compleet € 40,95 per maand - € 9,46 per week
Digitaal € 20,95 per maand - € 4,84 per week
Zaterdag + Digitaal € 26,95 per maand - € 6,22 per week


Bovenstaande tarieven zijn geldig per 1 januari 2023

Kan ik het Tubantia-abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na uw gekozen kortingsperiode kunt u Tubantia maandelijks opzeggen.

Wanneer vindt de eerste afschrijving plaats?

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw Tubantia-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Heb ik bedenktijd na het bestellen van het Tubantia-abonnement?

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

Kan ik als abonnee gebruikmaken van deze aanbiedingen?

Elke abonnee heeft ooit een korting ontvangen bij introductie. De actieprijzen op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op Tubantia. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 085 - 0514025.

Ik wil een tweede abonnement op een krant van DPG Media, krijg ik nu extra korting?

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 085 - 0514025.

Hoe laat wordt de krant bezorgd?

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op Tubantia en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice

Tubantia kent een rijke historie: de eerste editie verscheen in 1872. De huidige krant ontstond in 1997 uit een fusie tussen de dagbladen Twentsche Courant en Dagblad Tubantia. In de berichtgeving van het nieuwsmerk Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. De gedreven redactie haalt elke dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee honderdduizenden lezers te binden, te boeien en te raken, via de (digitale) krant en 24/7 op tubantia.nl en via de app. Tubantia verschijnt in maar liefst zes regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen. Gemaakt door een team van zeer betrokken verslaggevers, die veelal in de regio wonen waar de editie zich op richt. Dat maakt de afstand tussen de krant en de lezer klein. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket binnenlands en buitenlands nieuws.


U kunt de krant op veel verschillende manieren lezen: op smartphone, tablet of computer of zes dagen thuisbezorgd. Of een mooie tussenvorm: doordeweeks digitaal en op zaterdag de papieren krant. Maar hoe u Tubantia ook leest, overal vindt u de journalistiek die u van ons mag verwachten: gepassioneerd en betrokken.

Bij ons lees je het laatste nieuws uit Twente, met de mooiste verhalen over Twentenaren. Digitaal en in de krant.

Daan Bonenkamp Hoofdredacteur Tubantia
Daan Bonenkamp image